Snabba schemat – för dig som tröttnat på att vara för tung och som vill satsa allt du har!

Det som är bra med Snabba schemat är att om du följer alla rekommendationer stenhårt till punkt och pricka, så lovar vi att du kommer få snabba resultat! Schemat gäller för 10-åringar och uppåt. Ja, det funkar även för hundraåringar som vill ha hjälp att få en kropp i balans.

Här nedan får du reda på allt du behöver veta för att  komma igång snabbt.

Snabba schemat är för de barn och unga som vill köra ett tuffare schema.

Om man följer Snabba schemat till punkt och pricka minskar man 2 kg per månad. Först kommer viktstopp och därefter börjar viktreducering. Om resultatet uteblir är det viktigt att du går igenom hela schemat och att familjen följer alla punkter.

Obs! När det gäller vägningen hemma MÅSTE alltid föräldrarna vara med och det ska inte vara för stort fokus på kilon utan mer som ett kvitto och att via vågen lära sig hur energibalansen fungerar. De som inte tycker om vågen eller kanske inte har en våg, kan ta ett par tajta byxor som passar precis (inte stretch) och prova dem varje vecka.

Sist men inte minst! Det är superviktigt med regelbundna måltider och absolut inte hoppa över några måltider för hjälpa kroppen och ämnesomsättningen att må bäst genom att äta lagom och regelbundet.

Dokument Snabba Schemat

Här kan du klicka dig vidare för att få ännu mer tips och ideer kring att komma igång med Snabba schemat.

1. ”Snabba schemats” fem grundbultar>>

2. ”Snabba schemat” i helhet>>

3. Kom igång med ”Snabba schemat”, 10-18 år>>

Dokument Snabba schemat i egen takt

Du kan även göra Snabba schemat i din egen takt då väljer du själv de delar som du vill starta med. Det ger en mjukstart och på sikt kommer resultaten. Att köra i den takt man själv tycker är bäst. Läs mer om att komma igång men inte följa Snabba schemat i detalj utan göra förändringar i din egen takt:

1. Snabba schemat i sin helhet, utan viktbladet

2. Kom igång-tips, i din egen takt>>

Filmer

OBS! Om du inte kan se våra filmer nedan

För att se dem behöver du godkänna våra cookies genom att ändra till ”Tillåt alla cookies”. Du kan sedan behöva ladda om sidan: klicka här så öppnas inställningen >>


Våra filmer finns även på vår YouTube-sida här! >>

Filmer om Snabba Schemat. Fler filmer kommer inom kort.

Dubbelklicka på filmen för att se i helskärm. Vill du se filmen igen? Klicka på symbolen längst ner till vänster i filmrutan.

Snabba Schemat, för föräldrar och anhöriga