Snabba schemat – för dig som tröttnat på att vara för tung och som vill satsa allt du har!

Det som är bra med Snabba schemat är att om du följer alla rekommendationer stenhårt till punkt och pricka, så lovar vi att du kommer få snabba resultat! Schemat gäller för 10-åringar och uppåt. Ja, det funkar även för hundraåringar som vill ha hjälp att få en kropp i balans.

Här nedan får du reda på allt du behöver veta för att  komma igång snabbt.

Snabba schemat är för de barn och unga som vill köra ett tuffare schema.

Om man följer schemat till punkt och pricka minskar man 2 kg per månad. Först kommer viktstopp och därefter börjar viktreducering. Om resultatet uteblir är det viktigt att du går igenom hela schemat och att familjen följer alla punkter.

Snabba schemat kan man även använda i sina olika delar för att få stöd genom de mallar som finns till alla delar. Det ger en mjukstart och ger inte samma snabba effekt men på sikt kommer resultaten. Det hela handlar då om att trappa ner, köra i sin egen takt.

Obs! När det gäller vägningen hemma MÅSTE alltid föräldrarna vara med och det ska inte vara för stort fokus på kilon utan mer som ett kvitto och att via vågen lära sig hur energibalansen fungerar. De som inte tycker om vågen eller kanske inte har en våg, tar ett par tajta byxor som passar precis (inte stretch) och provar dem varje vecka.

Dokument

Här kan du klicka dig vidare för att få ännu mer tips och ideer kring att komma igång med Snabba schemat.

Kom igång med ”Snabba schemat”, ungdom 10-18 år>>

”Snabba schemats” fem grundbultar>>

”Snabba schemat” i helhet>>

För dig som vill komma igång men inte följa Snabba schemat i detalj utan göra förändringar i din egen takt:

Kom igång-tips>>

Filmer

Filmer om Snabba Schemat. Fler filmer kommer inom kort.

Dubbelklicka på filmen för att se i helskärm. Vill du se filmen igen? Klicka på symbolen längst ner till vänster i filmrutan.

Snabba Schemat, för föräldrar och anhöriga