Sugen på fortbildning i höst? Kika då in våra utbildningsnyheter inför hösten för dig som vill bli ännu bättre på samtal om övervikt med barn och ungdomar samt ditt eget ledarskap!!

Nu är sommaren här mitt i våren ?.  Allt är bara för härligt, vilken underbar slutspurt på vårterminen. Snart skolavslutningar och välförtjänt sommarlov men för Er som vill tänka på hösten redan nu så vill vi gärna passa på att tipsa er om våra nya utbildningar. Vi har nu utvidgat vårt utbildningserbjudande eftersom önskemålen från Er är många och efterlängtade.  Vi har därför skapat två nya utbildningar: Mentorskap i MittBpSamtal och Personlig utveckling för skolsköterskor.

 

Bli mentor för MittBpSamtal
Jag vill samla alla Er som har det där lilla extra engagemanget och lusten för de för tunga barnen och ungdomarna. Du som kanske vill ta en ledande roll i din kommun/region. Du som känner för att driva folkhälsoarbetet ”att vända trenden ” än mer. Läs mer och anmäl ditt intresse för att bli mentor här>>

Personlig utveckling för dig
Vi har nu utbildat i metoden i 3,5 år och träffat snart 700 st främst skolsköterskor. Genomgående oavsett om du arbetar inom Stockholms län eller ute i landet uttrycks en längtan efter utbildning i ledarskap. Utbildningen är för dig som önskar stärka upp dig i din roll som skolsköterska. Det är en halvdagsutbildning där vi möts i värme, glädje och mindfullness. Vi övar på att bli bättre på gränssättning, vara tydliga och att ta vår givna plats på ett smidigt och mjukt sätt. Nu kan du som är skolsköterska gå in och anmäla ditt intresse för utbildning i personlig utveckling i höst här>>

Till sist hittar du som vanligt till aktuella föreläsningar på hemsidan via vår Föreläsningskalender här>>
Två tillfällen erbjuds i höst för vår heldagsutbildning ”Grunden i MittBpSamtal”, det går jättebra att boka in sig redan nu. Det finns ett par platser kvar den 30 augusti och 20 september.

Vi håller till på St Paulsgatan 39 i Hartwicksa huset kostnadsfritt för Stockholmslän och 550 kr för dig som kommer från övriga landet.

Soliga vårhälsningar

Anette Ekqvist